15. februara 2020.

Jetra i njen značaj

masna_jetra_od_alkohola_gojaznosti_ali_i_gladovanja_simptomi_lecenje_i_dijeta_za_steatozu_728514623

JETRA I NJEN ZNAČAJ!

Uloga jetre u organizmu od izuzetnog je značaja. Obavlja veliki broj različitih biohemijskih procesa u organizmu i poznata je kao glavna laboratorija tela. Ona je najveći organ u ljudskom telu – anatomski jednostavan ali funkcionalno veoma složen. Nalazi se u desnom gornjem delu trbušne duplje i većim delom je zaštićena rebrima. Sastoji se od levog i desnog lobusa.

Jetra pomaže u varenju hrane, čuva energiju i distribuira je po potrebi, a važna uloga joj je i uklanjanje toksina. Zanimljiva činjenica je da obavlja više od 500 različitih funkcija u organizmu.

Bolesti jetre nastaju iz različitih razloga, ali sve mogu oštetiti jetru i uticati na njenu funkciju, a poremećena funkcija jetre utiče na ceo organizam.

Neki od problema koji mogu nastati kao posledica bolesti su:

-oboljenja jetre virusne etiologije
-steatoza jetre (masna jetra)
-ciroza jetre
-alkoholno oštećenje jetre
-medikamentozno oštećenje jetre
-holestaza

Hepanoklin koji u svom sastavu sadrži 8 biljaka je potpuno prirodan proizvod sa maksimalnim učinkom. Deluje na više načina, između ostalog smanjuje nivo transaminaza, reguliše nivo bilirubina, stimuliše sintezu proteina, povećava koncentraciju glutationa.

Kažu da je proleće vreme kada su jetra i žučna kesa najaktivniji, što znači da prolaze kroz proces čišćenja. Zato istočnjačka medicina preporučuje upravo proleće za lečenje i detoksikaciju jetre i celog organizma, pa su zato Hepanoklin tablete prvo rešenje za očuvanje “labaratorije vašeg organizma”.

Koriste se dva puta dnevno 1-2 tablete, a proizvod dolazi u pakovanju od 60 tableta.

Birajte prirodno za vaše zdravlje, birajte najbolje za vaše organe. Zdravlje je uvek najveće bogatstvo.

Zadnji članci
Naši proizvodi