9. maja 2022.

CONPROSTA-REŠENJE ZA MUŠKARCE

CONPROSTA

CONPROSTA - REŠENJE ZA MUŠKARCE

Prostata, drugačije poznata kao kestenjača, muška je polna žlezda veličine kestena, bez koje reproduktivni sistem pripadnika jačeg pola ne bi bio potpun – ona luči sekret koji čini 99 odsto semene tečnosti. Obavija uretru, odnosno mokraćni kanal, a smeštena je iza stidne kosti, ispod bešike, a ispred prednjeg zida rektuma.

Prostata ima vrlo značajnu ulogu kod reproduktivno sposobnih muškaraca – učestvuje ne samo u stvaranju određenih sastojaka semene tečnosti, već i u njihovoj zaštiti, a igra i  vrlo važnu ulogu u procesu spontanog mokrenja. Teška je oko 20 grama, a smeštena je u maloj karlici. Sa brigom o zdravlju prostate treba početi već u mladosti i to zdravim životnim stilom. Treba biti umeren u konzumiranju alkohola, jer on može dovesti do upale prostate, a prekomernu telesnu težinu trebalo bi regulisati.

Osim alkohola, zdravlje prostate mogu ugroziti i cigarete, ali i prekomeran unos kafe. Masna hrana koja je obično neizostavni deo praznične trpeze ne bi trebalo da se nađe na meniju za zdravu prostatu, a ne preporučuje se ni konzumiranje rafinisanog šećera ili veštačkih zaslađivača koji se dodaju u gazirana, energetska pića, ali i negazirane industrijski prerađene sokove.

Stres može uticati na zdravlje prostate, pa se preporučuje izbegavanje stresnih situacija, uz bavljenje fizičkom aktivnošću, što se posebno odnosi na one koji svoj posao obavljaju sedeći. Ipak, u svemu treba biti umeren. Imajte na umu da je prostate osetljiva na spoljne uticaje i nadražaje, pa se preporučuje nošenje tople odeće, uz izbegavanje sedenja na hladnim površinama.

U Srbiji se godišnje postavi oko 1.250 dijagnoza kancera prostate, od kojih se oko 850 završava smrću pacijenta. Kancer prostate u najvećem broju slučajeva javlja se nakon 45. godine života, a jedini način da se otkrije na vreme jesu preventivni pregledi, s obzirom na to da se prvi simptomi javljaju tek kada se razviju metastaze. Kod karcinoma prostate vrlo često izostaju simptomi koji su karakteristični za druga oboljenja. 

ITS Beo je uvoznik jednog sjajnog i efkasnog preprata sa maksimalnim učinkom za prostatu muškaraca-CONPROSTA

Conprosta je dodatak ishrani na bazi polena uljane repice koji može doprineti normalnim funkcijama prostate, kao i održavanju vitalnosti organizma. Preporučuje se preventivno svim muškarcima posle četrdesete godine. Polen uljane repice, pored pozitivnih efekata na zdravlje prostate.

Conprosta omogućava da se oslobodite svih neprijatnih simptoma uvećane prostate:

 • čestog i noćnog mokrenja,
 • otežanog mokrenja,
 • nedovoljnog praznjenja mokraćne bešike,
 • oslabljenog mokraćnog mlaza,
 • nevoljnog mokrenja,

Sjajne rezultate daje kod:

 • prerane i bolne ejakulacije,
 • smanjenog libida,
 • slabe erekcije izazvane bolešću prostate,
 • Antiinflamatorna svojstva polena cine Conprostu veoma efikasnom kod:
 • akutnog nebakterijskog prostatitisa,
 • hronićnog prostatitisa

Conprosta se upotrebljava 3 puta dnevno po 3 tablete..

Naš preparat važan  za svakog muškarca koji brine o svom zdravlju, možete poručiti preko itsbeo.rs

 

Zadnji članci
Naši proizvodi