15. septembra 2022.

BRUSNICA KAO SPAS – SADA U NAJVEĆOJ MOGUĆOJ KONCENTRACIJI

CYSTICLEAN

Svima je poznato koliko urinarne infekcije mogu biti uporne i neprijatne. Leto je poseban period kada su urinarne infekcije još učestalije – kupanje u bazenu, moru, vrućine i manjak odeće ili konstantno mokra odeća poput kupaćeg kostima rezultiraju u još većoj izloženosti organizma bakterijama od kojih je jedna i Ešerihija koli , jedan od najupornijih i najčešćih uzročnika urinarnih infekcija.

 

Unutrašnjost urinarnog trakta je sterilna, osim dela sluzokože na samom izlazu uretre. Urin predstavlja nepovoljnu sredinu za razvoj bakterija zbog svoje kiselosti i promenljive koncentracije rastvorenih jedinjenja u njemu. U borbi protiv urinarnih infekcija, klinička ispitivanja pokazala su da određeni elementi ploda brusnice efikasno pomažu da se spreči prijanjanje bakterija za zidove urinarnog sistema, pa štetne bakterije nemaju mogućnost da se nasele i izazovu infekciju. Zato smo u našem nastojanju da pronađemo efikasno sredstvo protiv upornih infekcija urinarnog trakta odabrali upravo CYSTICLEAN kapsule koje sadrže najveću koncentraciju ekstrakta ploda brusnice – 240 mg proantocijanidina tipa A, koji , kako je već pomenuto, ima dokazano anti-adherentno dejstvo.

 

Ono što CYSTICLEAN kapsule čini jedinstvenim, pored velike koncentracije ekstrakta ploda brusnice, jeste da ove kapsule ne sadrže nikakve dodatne neželjene supstance, te su pogodne i potpuno bezbedne za primenu čak i kod dece, trudnica i dojilja. S obzirom na činjenicu da ne sadrži proste šećere, CYSTICLEAN se može primenjivati i kod dijabetičara!

 

KAKO DELUJU CYSTICLEAN KAPSULE?

 

Pored svog antibakterijskog dejstva protiv Escherichia coli, ovaj preparat deluje i na druge patogene i za lečenje veoma komplikovane bakterije:

l Helicobacter pylori,

l Staphylococcus aureus

l Klebsiella pneumoniae

l Pseudomonas aeruginosa

l Proteus mirabilis

Zahvaljujući prisustvu bioflavonoida, proantocijanidina, vitamina (C, B, A, E) i minerala, Cysticlean iskazuje snažno antioksidativno i imunostimulatorno dejstvo što rezultuje povoljnim efektima na krvne sudove, prevenciji mnogih kardiovaskularnih oboljenja i pozitivnim efektima na opšte psihofizičko stanje.

Cysticlean ne ispoljava nikakva neželjena dejstva, može se kombinovati sa drugim lekovima i uzimati u kontinuitetu bez vremenskih ograničenja.

 

DOZIRANJE CYSTICLEAN TABLETA

 

Akutne urinarne infekcije: 2 puta po jedna kapsula dnevno;

Hronične urinarne infekcije: 1 kapsula uveče 3-6 meseci;

Prevencija recidiva urinarnih infekcija: 1 kapsula uveče 3 meseca.

 

Ono po čemu je ovaj preparat poseban:

 

Cysticlean ne ispoljava nikakva neželjena dejstva, može se kombinovati sa drugim lekovima i uzimati u kontinuitetu bez vremenskog ograničenja. Mogu ga uzimati I trudnice I dojilje!

 

Zato u kofer za svoje sledeće putovanje obavezno spakujte CYSTICLEAN kapsule. Ovaj preparat pomoći će Vam da se na putovanju osećate zaštićeno i bezbedno po pitanju urinarnih infekcija, posebno ako ste im skloni. Ojačajte zaštitni imunitet svog urinarnog trakta uz CYSTICLEAN !

 

Verujte u moć prirode i brusnice.

 

Vaš ITS BEO

Zadnji članci
Naši proizvodi