15. septembra 2022.

KAKO DA MENSTRUALNI CIKLUS PROĐE U NAJBOLJEM REDU?

MENSTRUAL TABLETE

Menstrualni ciklus mnogim ženama današnjice predstavlja temu o kojoj nerado pričaju. Iako krvarenje kod žena u modernom svetu ne predstavlja više tabu temu kao u prošlosti, moderan način života doneo je nove probleme sa jednom od najprirodnijih stvari – menstrualnim ciklusom kod žena. Kako smo se kao žene udaljile od prirode, što životom u gradu, mnogobrojnim obavezama, zahtevnim i stresnim poslovima, tako je i naš ciklus postao bolan, neredovan i komplikovan.

 

Kako bi ciklus kod žena mogao da funkcioniše u najboljem redu, danas nam je potrebna podrška u vidu suplemenata, lekova, smanjenja stresa, ali i regulacije hormonskog statusa. Hormonski status kod žena je jako kompleksna stvar i teško ga je držati pod kontrolom jer na njega utiče ogroman broj kako spoljnih, tako i unutrašnjih faktora. Samo neki od faktora koji mogu uticati na nepoželjne promene u ciklusu su:

 

 1. Neredovna / poremećena ishrana
 2. Nedostatak određenih vitamina
 3. Neadekvatna ishrana
 4. Genetske predispozicije
 5. Stres
 6. Hormonski disbalans
 7. Policistični jajnici
 8. Preterana fizička aktivnost ili nedovoljno fizičke aktivnosti
 9. Promena telesne težine (premala ili povećana telesna težina)
 10. Miomi materice
 11. Razne nepravilno lečene bakterije
 12. Terapije lekovima
 13. Kancer grlića i tela materice i dr.

 

Mnogi od ovih problema mogu se rešiti adekvatnim ponašanjem i prirodnim putem, međutim, danas se najčešće pribegava hormonskim terapijama koje mogu u mnogome oštetiti pravilno funkcionisanje endokrinog sistema, odnosno napraviti hormonski disbalans, ili ostaviti trajne posledice – jedan problem lečimo ali zato drugi stvaramo. Zato se pre bilo kakvog hormonskog tretmana najpre preporučuje da problem pokušamo izlečiti na prirodan način.

 

MENSTRUAL TEBLETE su potpuno prirodno, NE-HORMONSKO i dokazano efikasno rešenje za regulisanje menstrualnog ciklusa. Menstrual tablete efikasno smanjuju bolne menstruacije, normalizuju neregularne menstrualne cikluse, pozitivno deluju i kod upale jajnika. Zbog toga što se kod mladih devojčica reproduktivni sistem tek razvija, te su

neredovne ili bolne menstruacije normalne dok se ciklus prirodno ne ustali, Menstrual teblete ne preporučuju se osobama mlađim od 16 godina.

 

MENSTRUAL TABLETE u svom sastavu sadrže ekstrakte 19 biljaka, od kojih su najznačajniji:

 •  Ashoka (Saraca asoca)
 •  Ghrit Kumari (Aloe vera)
 •  Hing (Ferula assa-foetida)
 •  Kalaunji (Nigella sativa)
 •  Sunthi (Zingiber officinale)

Kakvo dejstvo imaju Menstrual tablete?

l Spazmolitički efekat – protiv menstrualnih grčeva i bolnih menstruacija

l Anti-inflamatorno dejstvo – protiv upalnih procesa u jajnicima ili materici

l Uterotonično dejstvo – stimuliše mišiće materice

l Značajno smanjenje bola i trajanja menstruacije

l Normalizacija menstrualnog ciklusa

Svi preparati koje ITS predstavlja korisnicima, prolaze detaljne analize u relevantnim ustanovama i upisani su u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije. To je slučaj i sa Menstrual tabletama, te se ovaj potpuno prirodni preparat za regulaciju menstrualnog ciklusa preporučuje kod sledećih stanja:

l Neredovnog menstrualnog ciklusa

l Izostanka menstruacije (amenoreja)

l Kratkotrajnih i oskudnih menstruacija (hipomenoreja)

l Bolnih menstruacija (dismenoreja)

l Obilnih krvarenja tokom ciklusa (menoragija)

l Akutnih i hronicničnih upala jajnika

l Steriliteta

O efikasnosti Menstrual tableta mogu posvedočiti naši brojni korisnici, a mi savetujemo da regulaciju svog menstrualnog ciklusa prvo poverite prirodi! Uravnotežite ishranu, uvedite blagu fizičku aktivnost, smanjite stres i poručite potpuno prirodan preparat za regulaciju ciklusa – Menstrual tablete!

Birajmo prirodno!

Vaš International Trade System ( ITS )

Za sva pitanja o ovom preparatu i savete lekara slobodno nam pišite u Kontakt formi na našem sajtu (ovde link) + linkovati svuda gde piše Menstrual tablete na stranicu preparata u online apoteci na našem sajtu

Zadnji članci
Naši proizvodi