20. septembra 2022.

JEDINI 100% PRIRODAN LEK PROTIV BOLOVA!

Bolex-kapsule-1920x1080

 

Prema definiciji Svetske zdravstvene organizacije: „bol je neprijatno čulno ili emocionalno iskustvo povezano sa stvarnim ili potencijalnim oštećenjem tkiva“.

 

Akutni bol kao šti je glavobolja, migrena, zubobolja, menstrualni bol, lumbalbni bol a i hronični kao što su reumatski, gastritis,sinuzitis i mnogi drugi mogu biti veoma uporni i uznemiravajući.

Retko ko od nas može da funkconiše u svakodnevnom životu kada nas nešto muči.

Do sada smo po navici naučili da na svaki problem tog tipa koristimo medikamente hemijskog sastava, i koliko god da su štetni zapravo bili dugoročno na naše zdravlje uvek smo birali pre to nego bilo šta drugo.

Veliki procenat ljudi koji je to koristio je na duže staze imao i posledice po zdravlje, ali nikada nismo stekli poverenje nii znali da na našem tržištu postoji nešto 100% zdravije a efektivno.

 

Bolex kapsule su novi preparat na nešem tržištu koji eleminiše svaku vrstu bola i hroničnu i akutnu, bez ikakvog neželjenog dejstva.

Nema posledice na gastrointestinalni trakt -poseban nervni sistem, koji je toliko složen da se zove drugi mozak

 

Bolex kapsule se sastoje od korena đavolje kandže, palmitoiletanolamida, riže kurkume, kore vrbe, plodacrnog bibera,vitamina b6 I bromeliana.

 

Može se koristiti dve do tri capsule dnevnog, bez vremenskog ograničenja baš iz raloga svog prirpdnog sastava.

 

Činjenica je da se u 21, veku sve više zagovara I prihvata tradicionalni I prirodni načini lečenja, posebno kada su nam svima pristupačnije informacije o dejstvima biljaka I njigobim blagodetima na čovekov organizam.

Bolex kapsule su revolucionarno otkriće uz koje pokušavamo da doprinesemo promeni svesti ljudima koji pate od neke vrste bola. Želja je pre svega da svaki pojedinac shvati značaj rešavanja ovakvog problema na prirodan način, kao i pozitivno dejstvo na opšte zdravlje.

 

Nije bilo lako pronaći zamenu za već naviknuti model koji smo svi koristili iako smo znali da to nije ono što je zdravo za nas, a Bolex kapsule su donele jednu potpuno novu metodu I pristup tretiranju bola I opšteg zdravlja.

 

 

Za detaljnije informacije o sastavu kao I načinu poručivanja pogledajte na našem sajtu itsbeo.rs

Zadnji članci
Naši proizvodi